1. Hello, have you changed your nickname on A801 and want to change it here as well? Contact your community minimod about it.
  Dismiss Notice

HU Helpers | Magyar Segédek

Discussion in 'Magyar' started by Vividia, Aug 9, 2016.

 1. Vividia

  Vividia EN Helper
  Helper

  Joined:
  Aug 2, 2016
  Messages:
  73
  Likes Received:
  147

  Kik is a Segédek és mit csinálnak?

  A Segédek olyan elszánt Transformice játékosok, akik a közösséget segítik, bármilyen kérdésük vagy problémájuk is legyen.

  A csapatot How alapította 2011 szeptemberében, azóta is zökkenőmentesen működik. Az eredeti ötlet az volt, hogy a Segédek segítsék a játékosokat, ezzel csökkentve az irdatlan mennyiségű suttogást, amit a Moderátorok kapnak nap mint nap.

  A Segéd projekt jelenlegi Nemzetközi vezetői Ratacp (ES), és Shamousey (EN).​

  Magyar Segéd vezető:

  ▸ Vividia​

  Magyar Segédek:

  ▸ Esoisdown
  ▸ Lunacska
  ▸ Seyira
  ▸ Toboeszti
  ▸ Viharfonix
  ▸ Viviiigirl

  Ha problémád van a Segédek egyik tagjával, vagy a csapat bármely döntésével, akkor a Segéd vezetőknél tehetsz panaszt. Ha egy vezetővel akad gondod, akkor a nemzetközi vezetők egyikét kell felkeresned (lehetőleg angol nyelven).

  Emlékeztető: a Segédek önkéntesek, nem tagjai sem az Atelier 801, sem pedig az AnvilGod személyzetének, ebből következően semmiféle játékbeli erőnk sincs. Ha kiderül, hogy valamelyik Segéd olyannak adja ki magát, akinek valamilyen speciális eszköze van a játékon belül, akkor azt azonnali hatállyal eltávolítjuk a csapatból.
  Hogyan léphetek kapcsolatba egy Segéddel?

  A legegyszerűbb mód az az, hogy a játékban írsz egy suttogást (/c [Név] üzeneted). Az összes online Segédről találsz egy listát » itt «, vagy ha beírod a következő parancsot: /c Micetigri helpers hu

  Ha egyetlen Segéd sem elérhető, akkor küldj egy üzenetet bármelyikőnknek az Atelier 801 fórumon (link), vagy itt AnvilGod-on (link).​

  Hogyan lehetek én is Segéd?

  Tagfelvétel ZÁRVA !

  Show Spoiler
  Feltételek:
  • Megfelelő tudás a játékról - Olyan embereket keresünk, akik biztosak a válaszaikban. Nyilvánvalóan nem kell mindent kívülről tudni, de elvárjuk, hogy többet tudj egy átlagos játékosnál.
  • Megfelelő viselkedés - Nem fogsz felvételt nyerni, ha nem tudsz éretten viselkedni és nem tartod be a játék és a fórum szabályzatát. Elvárt ezen kívül még a jó helyesírás és az alap nyelvtani tudás is, hiszen ha valakinek nehézséget okoz összerakni egy egyszerű, értelmes mondatot, akkor azzal csak összezavarja a kérdezőt. Célunk az értelmes és pontos válaszadás!
  • Aktivitás - Ha nem tudsz rendszeresen feljárni és segíteni/válaszolni a többieknek, akkor ez a feladat nem neked való. Nincs szükségünk olyanokra akik havonta legfeljebb egyszer-kétszer jelentkeznek be.
  • Minimum 15. életév betöltése - Ez ugyan nem kötelező, de elvárjuk. Voltak a múltban kivételek, akiknek kiváló volt a jelentkezésük és alkalmasak is voltak a feladatra, ezért felvételt nyertek. Ha ez viszont rád nem igaz, és nem vagy legalább 15 éves, akkor sajnos nem fogunk felvenni.
  Ha úgy gondolod, hogy ezeknek eleget teszel, akkor nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi linken található jelentkezési ívet: » Segéd Jelentkezés «

  Köszönjük előre is a jelentkezéseket, és sok sikert mindenkinek!
   
  #1 Vividia, Aug 9, 2016
  Last edited: Mar 8, 2018