1. Hello, have you changed your nickname on A801 and want to change it here as well? Contact your community minimod about it.
  Dismiss Notice

[Kreatív sarok] Szabályzat, információk

Discussion in 'Kreatív sarok' started by Vividia, Aug 9, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Vividia

  Vividia EN Helper
  Helper

  Joined:
  Aug 2, 2016
  Messages:
  73
  Likes Received:
  147
  [​IMG]

  Ez az alfórum a művészetek pártolóinak lett létrehozva. Itt megoszthatod a saját műveidet, illetve megtekintheted és véleményezheted a többi játékos műveit.
  Van néhány szabályunk, melyek a Kreatív sarok alfórumra (beleértve az alszekciókat is) vonatkoznak:
  1. Csak a saját munkáidat teheted közzé. - Mások műveit engedély nélkül felhasználni, esetleg sajátként feltüntetni szigorúan tilos, és büntetést vonhat maga után.

  2. Ne kritizáld a munkákat, amíg a készítő azt nem kéri. - Vannak néhányan, akik nem szeretik a negatív bírálatot, tehát csak és kizárólag akkor kritizálj egy művet, ha az alkotó azt megengedte, vagy kérte.

  3. Csak és kizárólag akkor kérj művet, ha az alkotó vállal ilyeneket. - Tartsd tiszteletben, hogy mindenki csak korlátozott szabadidővel rendelkezik; az csak egy gesztus, ha egy alkotó díjmentesen vállalja, hogy elkészít neked valamit. Ha valaki sorozatosan alkotást kér olyan témában, ami nem kérések számára lett létrehozva, akkor az spamként lesz kezelve, és büntetést vonhat maga után.

  4. Ha kértél egy művet, légy türelmes. - Az alkotó a saját szabadidejét áldozza arra, hogy elkészítsen neked egy művet, tehát ne sürgesd. Fontos megjegyezni még, hogy minden alkotónak jogában áll elutasítani a kéréseket.

  5. Saját téma nyitásához minimum 3 alkotás szükséges. - Ha nem rendelkezel ennyivel, kérlek használd ezt a témát.

  6. Indokolt esetben használd a megfelelő előtagot a témád címében. - Ezen az alfórumon a szabályok betartása mellett bármilyen témájú alkotás megosztható, viszont ha a műveid kapcsolódnak bármely Atelier 801 játékhoz, kérlek használd a [​IMG] előtagot.
  Amint az látható, ez az alfórum is még további szekciókra tagolódik a könnyebb áttekinthetőség érdekében. Fontos, hogy minden esetben a megfelelő szekciót használd!
  • A Fő szekció, ahol jelenleg is tartózkodsz, rajzok illetve festmények (mind digitális, mind pedig tradicionális) számára,
  • Az Írások szekció novellák, regények, valamint versek számára,
  • Az Egyéb szekció pedig értelemszerűen minden olyan mű számára van fenntartva, ami nem esik az előző két kategória alá. Ez lehet például valamiféle modell vagy szobor, képregény, fénykép, ékszer, origami, vagy bármi más, ennek már csak a képzeleted szab határt.
   
  #1 Vividia, Aug 9, 2016
  Last edited: Dec 28, 2016
Thread Status:
Not open for further replies.