1. Hello, have you changed your nickname on A801 and want to change it here as well? Contact your community minimod about it.
  Dismiss Notice

Regels en Richtlijnen

Discussion in 'Nederlands' started by Jordy#0010, Feb 15, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Jordy#0010

  Jordy#0010 AG Admin
  AG Administrator AG Minimod Helper Module Team A801 Sentinel

  Joined:
  Aug 2, 2016
  Messages:
  64
  Likes Received:
  139
  [​IMG]
  Banner gemaakt door Faierey

  1. Respecteer alle gebruikers.
  Respecteer iedereen. Dit is Anvilgod’s regel nummer één. Provoceer, beledig of intimideer geen mensen of groep van mensen. Als iemand jou beledigt, beledig die persoon dan niet terug want je kan ook gestraft worden hiervoor. Rapporteer het bericht en indien gewenst kan je de gebruiker toevoegen aan je negeer lijst.

  2. Spammen is niet toegestaan.
  Alle off-topic berichten in topics zullen als spam worden aangemerkt. Probeer zo veel mogelijk inhoud en betekenis aan je bericht te geven als je iets plaatst, zeker als je een bericht in een discussie topic plaatst.

  ● 2.1 Maak geen reclame voor andere websites of een product op AG. AG is geen advertentie website. Plaats of adverteer geen andere websites in je berichten. Beide zullen worden verwijderd en de gebruiker zal gestraft worden indien nodig.

  ● 2.2 Bij het aanmaken van een topic, voeg discussiewaarde toe aan je topic. Post geen berichten als je niks aan de discussie hebt toe te voegen. Als je op een topic reageert, zorg er dan voor dat je bericht met het onderwerp te maken heeft. Topics om vragen te stellen zijn niet toegelaten aangezien we reeds een topic hebben om vragen te stellen. Alle topics over vragen zullen gesloten worden en de makers zullen doorverwezen worden naar het Vraag en Antwoord topic.

  ● 2.3 Spam het report systeem of het “vind ik leuk” systeem niet vol. Rapporteer en like niet onnodig inhoud. Je kan gestraft worden als je dit toch doet. Opmerking: AG is geen Facebook! Ga niet elk berichtje of thread liken die je ziet. Gebruik je likes voor de nuttige dingen.

  ● 2.4 Praat in de taal van het forum waarop je jezelf bevindt. AG is een internationale website, wat betekent dat we een forum hebben voor de meeste gemeenschappen. Als je jezelf op het EN forum bevindt, spreek dan ook in het Engels. Als je jezelf op het NL forum bevindt, spreek dan ook Nederlands.

  ● 2.5 Flood is niet toegestaan.
  Het herhaaldelijk plaatsen van dingen (flood) in berichten, topics en profielen is verboden. Deze posts zullen verwijderd worden.

  3. Dupliceer geen bestaande posts of threads.
  Wil je meer dingen toevoegen aan uw post of thread, gebruik dan de knop edit onder je bericht in plaats van opnieuw te posten. Wil je een thread maken, controleer dan of het al is gemaakt, zo voorkomen we dubbele posts. Dubbele of gedupliceerde posts en threads zullen verwijderd worden.

  4. Necrobumpen is toegestaan zolang het relevant is.
  Necrobumpen gebeurt er als iemand berichten plaats in een "dode thread" (Een topic die geen berichten heeft gehad voor een maand). Je kan dit doen als je wilt. Echter, je bericht moet een bepaalde waarde toevoegen aan de thread. Als uw bericht geen discussiewaarde heeft, zal het topic gesloten worden.

  5. Je inhoud moet passend zijn volgens de PG-13 regels.
  Anvilgod volgt PG-13 regels. Wat betekent dat elke inhoud moet worden aangepast aan de gebruikers jonger dan 13 jaar oud. Elke afbeelding, taalgebruik, koppeling, video of enige vorm van inhoud niet aangepast aan dit publiek is niet toegestaan. Pornografische inhoud bijvoorbeeld, zal worden verwijderd en de gebruiker zal worden verbannen van de site.

  ● 5.1 Flashy, beangstigende, walgelijk of gore afbeeldingen zijn niet toegestaan. GIF's met flitsen die de ogen kunnen beschadigen zijn niet toegestaan, evenals GIF bedoeld om mensen bang te maken. Naast deze zullen ook de afschrikwekkende en schokkende afbeeldingen verwijderd worden. We staan geen posts toe met (seksueel) expliciet materiaal in welke vorm dan ook.

  6. Gebruik geen FanArt die door anderen zijn gemaakt.
  Gebruik geen Atelier801 gerelateerde beelden (fanarts) gemaakt door andere gebruikers. Als iets niet van jou is, gebruik het dan niet. Je kan officiële Atelier801 art gebruiken, zolang het niet door iemand anders gemaakt is.

  7. Afmeting van je handtekening (signature).
  Je handtekening mag niet groter zijn dan 970 x 250.

  8. Misbruik het report systeem niet.
  Rapporteer de inhoud van andere gebruikers niet onnodig. Wij controleren elke report, dus wees a.u.b. geduldig en spam ons niet vol met reports.

  9. Backseat modding is niet toegestaan.
  Kortom, doe niet alsof je een medewerker bent van de site als het niet zo is. Laat de professionals hun werk doen. Andere mensen kunnen geloven dat je deel uitmaakt van het medewerkersteam, maar het blijft verboden.

  10. Probeer niet om de regels te omzeilen.
  Last but not least, gebruik uw gezond verstand. Probeer niet om de regels te slim af te zijn, het zal niet werken. Als er iets niet klopt, zullen we ingrijpen.

  Regels vertaald door Holmenkol.
   
  #1 Jordy#0010, Feb 15, 2017
  Last edited: Feb 18, 2017
Thread Status:
Not open for further replies.