Bu konu üzerinden okurken etkilendiğiniz, sürükleyici ve güzel kitapları bizlere önerebilirsiniz! Bilim kurgu olarak önerebileceğim kitaplar; Labirent Serisi. Edebi nitelikte olanlar; Sol Ayağım, Sineklerin Tanrısı, Sefiller
Polisiye olarak önerebileceğim kitaplar: Cherub Serisi, Görüşme Odası, Sherlock Holmes Diğerlerini rastgele yazayım uzun bir yazı olup da okunmadan geçilsin istemiyorum. Fi Çi Pi Serisi, Deşifre, Alacakaranlık, Elli Ton Üçlemesi, Gece Evi Serisi, Supernatural Serisi, Kayıp Gül, Jane Eyre son olarak İnsan Ne ile Yaşar.
Aklından Bir Sayı Tut, Gözlerini Sımsıkı Kapat, Şeytanı Uyandırma, Peter Pan Ölmeli, Kurt Gölü 5 kitaplık bir polisiye serisi ve çok iyiler gerçekten
Nietzche Ağladığında (Irvin D. Yalom) Dün Gece Nerede Uyudun? (Lynn Crosbie) Aşk ve Acı (Frida Kahlo) Sırça Fanus (Sylvia Plath)
Polisiye romanlarında fazla ayrıntı vermenin yanlış olduğunu düşünüyorum ama ufakça söyleyebilirim Emekli Dedektif Dave Gurney seri katiller hakkında bir belgesel için yardım ediyor ama bir şekilde yine başka katilin izinde düşüyor. Katil de Mercedes marka araba kullananları hedef alıyor ve yanlarına oyuncaklar koyuyor. Kusura bakma 2-3 sene önce okuduğum için bazı yanlışlarım olabilir Ayrıca ilk yazdığım Aklından Bir Sayı Tut'u diğerlerine kıyasla daha şiddetle tavsiye ediyorum
Aklından Bir Sayı Tut zaten kitaplık rafımda duruyor lâkin okumaya daha fırsatım olmadı. Başlayacağım en kısa sürede zaten ona teşekkür ederim
Aklımdan nasıl çıkmış, hayret. Bir solukta okudum, tadı damağımda kaldı adeta. Her insanın okuması gereken bir roman bence.